Una vegada més els premis han volgut promoure i posar en valor l’oferta turística i gastronòmica de la comarca. Per això, el primer premi, que ha guanyat Albert Garau, de l’AGrobotica de l’Hospitalet de Llobregat, ha estat una estada per a dues persones a l’Hotel Rural La Frasera de Vacarisses, amb esmorzar i sopar de proximitat.
El segon premi, que s’ha endut José Domínguez, de la Fruteria Josefina de Granollers, ha estat un sopar degustació per a dues persones al restaurant Cap i Cua de Cerdanyola del Vallès, membre del col·lectiu Slow Food.
El tercer, quart i cinquè premis han estat per Mª Mercedes Frutos (Comestibles Merche de Sabadell), Mercè Brugués (Disfruit Granollers) i Majuel Pérez (Los Nitos, Sabadell). En aquest cas, cadascú s’ha endut un lot de vins de Vallès.
El president del Consell, Ignasi Gimñenez, acompanyat de la gerent de la institució, Núria Carrés, han compartit el lliurament de premis amb els guardonats i els han agrait la seva participació.