Un any més el Vallès Occidental ha impulsat la participació de productors i restauradors amb visites i activitats complementàries en diferents municipis de la comarca. Podeu consultar el mapa de localització de les activitats aquí.
Enguany al Vallès Occidental es pot visitar el Celler de Can Morral del Molí (Castellbisbal), la BioMasia Ca n’Oliveró (Castellbisbal), la Finca els Corrals Nous (Sabadell) i la Granja La Roca (Sant Llorenç Savall), els quals mostraran i explicaran com és el seu dia a dia i d’on provenen els aliments que cuinem per als nostres àpats.
Als restaurants La Taverna del Ciri (Terrassa), al Restaurant Capicua (Cerdanyola del Vallès) i al Restaurant Masia Can Campanyà (Castellbisbal) es podran degustar plats elaborats amb productes de la terra.
A més, el Molí d’en Rata (Cerdanyola del Vallès) i la Masia Can Deu (Sabadell) ofereixen visites i tallers als seus espais per complementar aquestes jornades de Benvinguts a Pagès.
Per a més informació i reserves a les explotacions, productors, restaurants i activitats podeu consultar el web de Benvinguts a Pagès on trobareu les activitats que es fan a tot Catalunya.
També podeu consultar la guia de viatge del Benvinguts a Pagès.