Amb aquest programa es vol donar suport a la transformació i creació de nous perfils professionals en el sector mitjançant actuacions de reorientació professional, de coneixement de les oportunitats en el sector agroalimentari i d’actualització i coneixement en competències emergents vinculades a la sostenibilitat i la digitalització.
El projecte es desenvolupa en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals 2022 del Servei Públic d’Ocupació i està finançat pel SOC, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i la Diputació de Barcelona en el marc de la Xarxa de Governs Locals.
Entre els mesos de maig i setembre, 15 dones han realitzat el curs Sistemes de qualitat alimentària en la indústria agroalimentària per millorar la seva capacitació professional que han anat acompanyades de diverses visites a empreses del sector a la comarca. Ca l’Esteve de Castellbisbal, Formatgeria la Frasera de Vacarisses, Sensotest de Sabadell , Biotecnal, S.A. de Sant Quirze del Vallès i Indcresa de Terrassa, són algunes de les empreses que han acollit les dones en procés de formació.
Entre els mesos d’octubre i novembre es preveu l’inici d’un període de 80 hores de pràctiques i diverses accions de networking professional i captació de talent en el sector de la indústria agroalimentària. Les empreses que vulguin més informació per a la col·laboració, podeu posar-vos en contacte amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental a través del correu electrònic gallardopl@ccvoc.cat o bé del telèfon 93 7273534 (ext-301) preguntant pel projecte “Presència femenina a la indústria agroalimentària”.