D’una banda, dues empreses del sector de la comarca que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra, Casa Gispert i (fruits secs) i Casanovas Selecció (cansaladeria), han fet la seva mostra gastronòmica al matí.
D’altra banda, el col·lectiu de cuiners Cuina Vallès, que aplega alguns restaurants de la comarca que aposten pels productes locals, ha fet una demostració a les 14 hores a l’estand “Espai Catalunya”. Sota el títol “La tardor al Vallès”, l’entitat del Vallès Occidental, ha fet una proposta que ha inclòs un preparat d’herbes de sota bosc infusionades amb un brou i bolets variats de Catalunya. Amb aquest plat, l’associació vol promoure els productes de tardor de la comarca.
La diputada de desenvolupament econòmic, turisme i comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, ha visitat els expositors vallesans per a conèixer els productes del Vallès Occidental.
La demostració ha estat encapçalada per Joan Sala, cuiner i xef dels restaurants Niu del Mussol i Lossum, de Sant Quirze del Vallès. També ha participat el cuiner Èdgar González, de Can Vinyers (Matadepera).