Tots els tallers són gratuïts, oberts a tota la ciutadania i s’imparteixen en diferents municipis de la comarca. Donen a conèixer solucions sostenibles en l’àmbit de l’alimentació i ajuden a aprendre com aprofitar els aliments i estalviar a la cuina, com reduir els residus orgànics i com contribuir en la lluita contra el canvi climàtic des de les nostres llars. Aquestes i d’altres més qüestions es tracten de la manera més dinàmica i entretinguda.
Els tallers és realitzen en el marc del projecte d’aprofitament alimentari RECOOPEREM: Sostenibilitat Alimentària Vallès Occidental. Les iniciatives “RECOOPEREM, Cuina per compartir i el Mercat Circular” permeten l’aprofitament d’aliments saludables a través de les diferents entitats d’iniciativa social i de distribució d’aliments (rebostos, bancs d’aliments) per la seva posterior distribució a les famílies i persones en situacions de dificultat social i vulnerabilitat. Es tracta d’un projecte reconegut els darrers anys com a bona pràctica d’economia circular i de residu zero.
Aquesta és una acció subvencionada per l’Agència de Residus de Catalunya. Els propers tallers previstos fins ara són els següents, però es preveu que se n’incorporin de nous:
Taller: Taller de Cuina d’Aprofitament COM PODEM APROFITAR ELS ALIMENTS?
Taller: Taller de Cuina d’Aprofitament COM PODEM APROFITAR ELS ALIMENTS?