Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

DINAMITZACIÓ AGRÀRIA

Recuperació de varietats locals

El patrimoni agroalimentari i gastronòmic és un actiu que parla de la identitat vallesana. 

Sent conscients de la importància de la transmissió dels valors lligats a l’agricultura, la ramaderia i l’artesania alimentària des del Consell Comarcal treballem per a la recuperació i la preservació de les varietats agrícoles que són pròpies i singulars de la comarca: la mongeta del Ganxet, el tomàquet Mandó, l’oliva becaruda, les varietats locals de vinya, entre d’altres.

En col·laboració amb el Banc de Llavors del Museu de Granollers, vetllem per la conservació i multiplicació de les varietats per tal de preservar-les i millorar-les. Podeu visitar el catàleg de llavors recuperades.

Més informació

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
15-07-2024

La Comunitat Vallès PAE s’amplia amb noves incorporacions d’ajuntaments i entitats que treballen conjuntament pels reptes de futur dels polígons d’activitat econòmia

10-07-2024

En marxa quatre grups locals per fomentar projectes d’autoconsum compartit industrial a Barberà del Vallès, Castellbisbal, Rubí i Viladecavalls

28-06-2024

Els consells comarcals del Vallès Occidental i Oriental i el Parc de Recerca UAB presenten una guia per a la creació i gestió de Comunitats energètiques al territori B30

28-06-2024

El termini de pagament en voluntària del rebut comarcal de tractament de residus s’amplia fins el 17 de setembre