Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

DINAMITZACIÓ AGRÀRIA

Recuperació de varietats locals

El patrimoni agroalimentari i gastronòmic és un actiu que parla de la identitat vallesana. 

Sent conscients de la importància de la transmissió dels valors lligats a l’agricultura, la ramaderia i l’artesania alimentària des del Consell Comarcal treballem per a la recuperació i la preservació de les varietats agrícoles que són pròpies i singulars de la comarca: la mongeta del Ganxet, el tomàquet Mandó, l’oliva becaruda, les varietats locals de vinya, entre d’altres.

En col·laboració amb el Banc de Llavors del Museu de Granollers, vetllem per la conservació i multiplicació de les varietats per tal de preservar-les i millorar-les. Podeu visitar el catàleg de llavors recuperades.

Més informació

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
14-02-2025

Presentació de les vocacions industrials a la Fira Orienta Cerdanyola

13-02-2025

El Consell Comarcal publica un Mapa interactiu de potencial fotovoltaic a les cobertes i consum elèctric dels municipis del Vallès Occidental

04-02-2025

Els municipis del Vallès Occidental treballen en la definició de les polítiques actives d’ocupació al territori

03-02-2025

El Consell Comarcal participa en el plenari de l’Associació Àmbit B-30 que aprova el pla d’actuacions per a l’any 2025