Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

DINAMITZACIÓ AGRÀRIA

Recuperació de varietats locals

El patrimoni agroalimentari i gastronòmic és un actiu que parla de la identitat vallesana. 

Sent conscients de la importància de la transmissió dels valors lligats a l’agricultura, la ramaderia i l’artesania alimentària des del Consell Comarcal treballem per a la recuperació i la preservació de les varietats agrícoles que són pròpies i singulars de la comarca: la mongeta del Ganxet, el tomàquet Mandó, l’oliva becaruda, les varietats locals de vinya, entre d’altres.

En col·laboració amb el Banc de Llavors del Museu de Granollers, vetllem per la conservació i multiplicació de les varietats per tal de preservar-les i millorar-les. Podeu visitar el catàleg de llavors recuperades.

Més informació

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
17-12-2024

La fava “Campamar”, nou producte singular del Vallès Occidental

03-12-2024

Es posa en marxa amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental la 8a edició del Programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) a dues escoles de Polinyà i Vacarisses

28-11-2024

Es presenta el servei de l’Oficina Bancària Mòbil al Consell d’alcaldies de petits municipis del Vallès Occidental

26-11-2024

El Consell Comarcal del Vallès Occidental presenta el catàleg de vocacions professionals a la Jornada “Coneix el talent de Castellbisbal”