Buscador per paraules clau
21 març 2022

Obert el procés selectiu del Consell Comarcal per a la borsa de treball del perfil d’arquitectura o edificació

Publicades les bases de l'oferta de la borsa de treball que es poden consultar a la seu electrònica del Consell Comarcal. Ja es poden presentar les sol·licituds per participar-hi.

Fins el dia 6 d’abril està obert el termini de presentació de sol·licituds per a participar al procés selectiu del Consell Comarcal per a la borsa de treball del perfil d’arquitectura o edificació. Ja s’han publicat les bases al BOPP i les podeu consultar en aquest enllaç de la seu electrònica del Consell Comarcal. En el mateix enllaç també hi podreu trobar el temari de la convocatòria.

La titulació requerida per a poder participar al procés és la Llicenciatura en arquitectura o la titulació universitària de Grau en arquitectura o Grau en arquitectura tècnica i edificació o Grau en Enginyeria d’Edificació. També és precís el nivell C de català i el permís de conduir B1.

L’objecte de la convocatòria és crear una borsa de treball del perfil professional d’Arquitectura o Edificació del Consell Comarcal del Vallès Occidental, com a personal funcionari interí o personal laboral temporal, del Grup A1, per cobrir necessitats actuals i futures urgents i sobrevingudes, així com possibles vacants temporals i substitucions que es puguin produir en el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail