Buscador per paraules clau
08 març 2022

Emotiva lectura del Manifest del 8M al Consell Comarcal amb un especial record a les dones ucraïneses que estan patint la guerra

En commemoració del Dia Internacional de les Dones, aquest migdia la seu comarcal ha acollit la lectura del manifest del 8M, per part del personal de la casa que ha estat acompanyat pel president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha fet una lectura del manifest reivindicatiu vers el paper de les dones i a favor de la igualtat en tots els àmbits.

A més, enguany, coincidint amb el Dia de les Dones, es pot visitar la mostra “Una literatura pròpia”, al hall de l’edifici Ègara, a la seu comarcal. Es tracta d’una exposició cedida per la Generalitat de Catalunya que vol posar de relleu la tasca i l’esforç de moltes dones escriptores. És el reconeixement a les aportacions que algunes escriptores han fet a la literatura catalana i universal. Amb les seves obres, aquestes autores han experimentat nous llenguatges i noves representacions i han transformat les maneres de dir i de dir-nos.  

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail