Buscador per paraules clau
21 octubre 2021

El Consell Comarcal edita materials informatius amb consells per reduir la factura elèctrica a les llars

Cada 21 d’octubre es commemora el Dia Mundial de l’Estalvi d’Energia. Enguany aquesta data ve marcada pels preus màxims històrics de la llum. Des del Consell Comarcal s’ha editat uns materials per ajudar la població a comprendre els nous trams de la factura elèctrica i a conèixer consells per estalviar energia a la llar i abaratir el cost energètic a casa.

Canviar alguns hàbits de consum pot ajudar a rebaixar la factura de la llum i a aconseguir una major eficiència energètica. En els materials editats pel Consell, que properament es distribuiran als municipis de la comarca, es detallen diferents accions que es poden fer per rebaixar la factura elèctrica:

En els materials editats pel Consell també s’indica les diferències entre els trams horaris de facturació i el que seria recomanable fer o deixar de fer en cada un. Per exemple, en període punta utilitzar els aparells estrictament necessaris i en l’hora vall –la més econòmica- fer tot aquella despesa energètica que no és imprescindible.

Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l’Energia Sostenible del 25 al 29 d’octubre amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica, sota el lema europeu: Cap al 2030: reformar el sistema energètic europeu.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail