Buscador per paraules clau
15 octubre 2021

L’Observatori comarcal participa en una sessió a la UAB per enfortir el compromís social de la universitat i els vincles amb el seu entorn

Aquest dijous s’ha presentat l’Informe “Universitats i Compromís Social” a la Universitat Autònoma de Barcelona. En el marc de la presentació s’ha desenvolupat un treball tècnic per tal d’enfortir el compromís social de la UAB i el seu vincle amb l’entorn, que ha comptat amb la participació de l’Observatori comarcal.

L’informe ha estat publicat per la Fundació Autònoma Solidària (UAB) i la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona. El document recull experiències rellevants d’institucions d’educació superior que han introduït un enfocament basat en el compromís amb la comunitat al Canadà, Nova Zelanda, Països Baixos, Sud Àfrica, Argentina o el Líban.

Partint d’aquest mapatge internacional de bones pràctiques, l’acte de presentació de l’informe ha volgut contribuir al debat i al treball conjunt en la construcció de la universitat del futur, connectada i aliada amb la realitat social i compromesa amb la Justícia Global.

L’Observatori comarcal ha participat al treball en grups l’objectiu del qual és, a partir de les recomanacions i propostes que es fan a l’informe (adjunt) fer emergir idees de com es podria enfortir el compromís basat en la comunitat de la UAB. A través de dinàmiques de participació dirigides per persones externes es buscarà generar idees i promoure el debat sobre l’enfortiment del compromís social.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail