Buscador per paraules clau
14 juliol 2021

El Consell Comarcal s’adhereix als manifestos del Dia Mundial del Refugi i del Dia Mundial de l’Orgull Lesbià, GAi, Trans*, Bisexual i Intersexual

El Ple comarcal ha aprovat l'adhesió als dos manifestos promoguts per diferent departaments de la Generalitat.

El 20 de juny es va commemorar el Dia Internacional del Refugi. Avui el Ple Comarcal ha aprovat l’adhesió al manifest del departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat i del Comitè per a l’acollida de les persones refugiades.

En aquest marc, el Consell Comarcal ha posat a disposició dels ajuntaments de la comarca  l’Exposició itinerant VIATGE A TATINUTROPO, per combatre prejudicis i rumors sobre la diversitat. Aquesta mostra s’ha renovat amb la finalitat d’incorporar la realitat que viuen les persones refugiades als països d’origen, durant el trànsit migratori i quan arriben a un nou territori. La mostra també s’inclourà a la Guia d’Activitats Educatives del curs 2021-22. S’ha aprovat amb per majoria amb els vots a favor dels grups comarcals del PSC, Junts per Catalunya, En Comú Guanyem, ERC, Tot per Terrassa i CAM AMUNT. S’ha abstingut el grup de Ciutadans.

D’altra banda, coincidint  el  28 de juny amb la celebració del Dia de l’Orgull Lesbià, GAi, Trans*, Bisexual i Intersexual, el Consell Comarcal es vol sumar al manifest de la Generalitat de Catalunya “Per un país de respecte als drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals i amb tolerància zero a la discriminació”.El 28 de juny, com en altres ocasions, la bandera irisada va onejar al balcó de la seu comarcal. Amb aquesta adhesió, el Consell Comarcal vol mostrar el seu compromís en la defensa dels drets de les persones LGBTI+  i amb la lluita contra les discriminacions per raó d’orientació sexual i d’identitat de gènere. L’adhesió s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups comarcals.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail