Buscador per paraules clau
29 juny 2021

El Consell Comarcal vetlla pel compliment de la normativa i fa seguiment de les activitats de lleure d’estiu a la comarca

Aquesta setmana s’inicien la majoria de casals d’estiu i activitats de lleure a la comarca, coincidint amb la finalització del curs escolar. El Consell Comarcal vetlla durant l’estiu pel compliment de la normativa i fa seguiment de les activitats de lleure d’estiu al Vallès Occidental. Totes les activitats que es realitzen tenen l’obligació de notificar el seu inici i fins al moment ja s’han notificat 523 activitats diferents entre casals, casals esportius i colònies, en 22 dels 23 municipis de la comarca.

Al llarg del mes de juliol des del Consell es faran visites a diferents casals o activitats, tal com ja es va fer durant el període de Setmana Santa. Es preveuen fer una cinquantena de visites. També es manté l’assessorament telefònic i online als responsables de les activitats.

De fet, a finals de maig ja es va organitzar des de la Direcció General de Joventut i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la presentació del document “Criteris per desenvolupar activitats EduLleure 2021”. Va comptar amb prop de 50 entitats i professionals que aquest estiu organitzen casals i colònies i van poder conèixer de primera mà els criteris a seguir enguany.

Les activitats estan regulades pel Decret 267/2016 de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys. Enguany també s’han de tenir en compte els criteris per desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per COVID-19 pel curs 2020/2021 que fan referència a qüestions com els grups de convivència, organització i ràtio; la mobilitat; les mesures en l’àmbit de la salut i les recomanacions específiques per a diferents tipus d’activitat. Tot plegat es pot consultar en el document complet que es troba en aquest enllaç.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail