Buscador per paraules clau
10 juny 2021

El Consell Comarcal del Vallès Occidental promociona la comarca i els seus municipis al Saló de Turisme B-Travel de Barcelona

Des de demà divendres, 11 de juny, i fins aquest diumenge, 13 de juny, se celebra el Saló de Turisme de Catalunya, B-TRAVEL a la Fira de Barcelona que reprèn la seva activitat després de la pandèmia que va fer que l’any passat s’anul·lés. El Vallès Occidental hi serà present per promocionar l’oferta de turisme de reunions de la comarca, com a impuls a la dinamització econòmica del territori i es mantindran diverses reunions professionals amb el sector, amb l’objectiu de cercar noves vies de represa de l’activitat econòmica.

La B-Travel és l’esdeveniment de referència en l’àmbit català com a trobada dels professionals del turisme i és un gran aparador de l’oferta turística. El Consell Comarcal del Vallès Occidental hi és present amb la seva participació dins l’espai de l’Agencia Catalana de Turisme i sota el paraigües de la marca Costa Barcelona de la Gerència de Turisme de Diputació de Barcelona. Enguany, com a novetat, la Destinació Barcelona tindrà un únic estand, compartit amb la ciutat.

Aquest any, com a mesura preventiva de la Covid19, no es lliuraran publicacions al públic  assistent, però les destinacions disposaran de mapes vinilats, tauletes als mostradors i codis QR a publicacions.  D’altra banda, es comptarà d’una gran pantalla audiovisual on es projectaran vídeos de promoció turística de la demarcació de Barcelona.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail