Buscador per paraules clau
20 maig 2021

El Consell Comarcal es reuneix a la fira Fitur de Madrid amb touroperadors i agències per reactivar el turisme a la comarca

En el marc del Pla de Reconstrucció de la comarca i del Pla de reactivació econòmica, l’equip tècnic de turisme del Consell Comarcal assisteix aquesta setmana a la Fira Fitur a Madrid que aplega professionals del sector de tots els continents. L’equip tècnic del Consell té prevista una agenda de trobades amb entitats i empreses de l'àmbit turístic per establir possibles col·laboracions i futurs projectes.

L’objectiu és poder posicionar el Vallès Occidental com a territori turístic, amb un alt valor per al turisme de reunions i el turisme esportiu, amb elements i equipaments que la fan un territori atractiu per a aquests esdeveniments.

Fitur es celebra del 19 a 23 de maig a Madrid com a primera fira presencial del circuit internacional del sector del turisme, amb moltes diferències amb les edicions anteriors imposades per la situació de pandèmia. Per exemple, sense la possibilitat de lliurar als assistents cap tipus de documentació. En aquest marc s’ha fet més rellevant la concreció de trobades amb agents turístics. Fitur reuneix més de 5.000 participants professionals dels cinc continents.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail