Buscador per paraules clau
17 maig 2021

La bandera irisada oneja al Consell Comarcal en el Dia internacional contra la LGTBIfòbia

Avui 17 de maig Dia internacional contra la LGTBIfòbia, des del Consell Comarcal del Vallès Occidental volem denunciar un cop més i manifestar la nostra repulsa per la discriminació de la qual són objecte les persones lesbianes, gays, transexuals, bisexuals i intersexuals. A la façana del Consell Comarcal oneja la bandera irisada.

Les persones del col·lectiu LGTBI també s’han vist afectades per la situació excepcional provocada per la pandèmia de la COVID-19, el confinament ha fet aflorar situacions de rebuig intrafamiliar, d’increment d’angoixa i de soledat entre d’altres. No es pot deixar de banda que en moments de crisi, malauradament, les persones del col·lectiu es situen en un punt de partida de desigualtat.

En una situació com l’actual, es més important que mai vetllar per l’equitat social i pel respecte a la diversitat sexual i de gènere per corregir discriminacions derivades de la lògica heteropatriarcal. Des del Consell Comarcal es treballa dia a dia a favor de la diversitat, per eliminar els prejudicis i aconseguir la igualtat real, a través d’accions directes orientades a professionals i ciutadania, així com accions de sensibilització i canals de denúncia de la discriminació.

En el marc del 17 de maig , i a petició de l’Ajuntament de Matadepera, en conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, des del Servei d’Atenció Integral a la diversitat afectiva sexual i de gènere de l’Ajuntament de Terrassa, es fa aquest dijous la Presentació del servei Servei d’Atenció Integral LGTBI de Terrassa dirigida a ciutadania i professionals de Castellbisbal, Matadepera, Ullastrell, Rellinars, Vacarisses i Viladecavalls. S’explicarà el funcionament del servei i les vies d’accés, la perspectiva des de la qual treballem aprofitant per aportar una mica de contingut teòric i finalment un espai de precs, preguntes i debat col·lectiu si s’escau.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail