Buscador per paraules clau
12 maig 2021

El Consell Comarcal revalida el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública per sisè any consecutiu

Un any més el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha rebut el Segell Infoparticipa 2020 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El del Vallès Occidental és un dels sis consells de Catalunya que ha rebut el guardó. El rep per sisè any consecutiu des de 2016, quan es va valorar per primera vegada als consells comarcals.

El lliurament del Segell Infoparticipa 2020 a diverses administracions ha tingut lloc aquest dilluns a la UAB i en nom del Consell Comarcal ha recollit el guardó el president comarcal, Ignasi Gimenez.

Un total de 113 ajuntaments, 6 consells comarcals i 3 diputacions de Catalunya han rebut el Segell. El Mapa Infoparticipa és una eina impulsada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB l’any 2012, en analitzar la informació dels webs dels  ajuntaments catalans, per a fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals. El Consell Certificador del Segell Infoparticipa contrasta els resultats del Laboratori de Periodisme de la UAB, d’acord amb la Llei de Transparència del 2013, i atorga les distincions.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail