Buscador per paraules clau
06 maig 2021

Nous processos selectius del Consell Comarcal: Arquitecte/a i Auxiliars Administratius/ves

El Consell Comarcal ha engegat dos nous processos de selecció de personal. Ja podeu consultar les bases i el termini de presentació d'instàncies.

D’una banda el procés selectiu, de caràcter urgent, amb l’objecte de cobrir un lloc de treball d’Arquitecte/a, titulat superior, Grup A – Subgrup A1, en execució d’un programa de caràcter temporal llogat a la “Renovació concessió i equipaments Mercavallès i pistes de conduir”, mitjançant procediment de concurs oposició, i creació d’una borsa de treball per donar cobertura a places vacants, substitucions o per atendre necessitats urgents, tant de personal funcionari i personal laboral que es puguin produir en el Consell Comarcal del Vallès Occidental.
El termini de presentació d’instàncies és del 7 al 21 de maig.
 
D’altra banda està en marxa la convocatòria del procés selectiu amb l’objecte de crear una borsa de treball d’Auxiliars Administratius/ves (grup C, subgrup C2), com a personal laboral temporal i personal funcionari interí, per cobrir necessitats actuals i futures urgents i sobrevingudes, així com possibles vacants temporals i substitucions que es puguin produir en el Consell Comarcal i/o en el Consorci de Residus del Vallès Occidental.
El termini de presentació d’instàncies és del 7 al 26 de maig.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail