Buscador per paraules clau
05 febrer 2021

Les entitats de l’ecosistema d’innovació de la comarca presenten els seus serveis per impulsar la digitalització de les PIMES industrials en una sessió del Consell Comarcal

Les entitats més rellevants de l’ecosistema d’Innovació de la comarca participaran el proper dijous, 11 de febrer, a la sessió “Ecosistema d’innovació del Vallès Occidental” per presentar al teixit empresarial com poden donar suport a les empreses per impulsar la seva digitalització. Hi participaran Eurecat, Leitat, EsadeCreapolis, el Parc de Recerca de la UAB, la Universitat Politècnica de Catalunya – Barcelona Tech i el Cluster de Packaging. La sessió, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i moderada pel Hubb30, serà en format virtual a les 9.30 hores essent necessària inscripció prèvia.

Des de les diferents entitats es donaran a conèixer a les empreses industrials els diferents serveis que ofereixen per donar suport en els processos de transformació digital. Amb posterioritat a la sessió, des del Consell Comarcal es farà arribar a totes les persones participants la cartera de serveis de les entitats i la manera com accedir-hi per tal que les empreses puguin impulsar el seu procés de transformació digital i adaptar-se a les exigències del mon post COVID-19, altament tecnològic i connectat. La sessió estarà moderada per Roser Salvat del Hubb30, la xarxa d’innovació creada per promoure la col·laboració, el desenvolupament econòmic i la cohesió social del territori B-30.

La sessió és la quarta trobada del  Cicle “Indústria 4.0: Connecta’t amb el present”. Es farà el proper dijous, 11 de febrer  de les 9:30 a les 11h i encara estan obertes les inscripcions. Aquest cicle és una actuació del Pla de Xoc Covid19 per a la Reactivació Econòmica del Vallès Occidental, concretament de la mesura de Digitalització 4.0, té per objectiu sensibilitzar i donar a conèixer els recursos per a la transformació digital de les pimes industrials.

Objectiu: impulsar la digitalització a les empreses

El cicle Industria 4.0 s’ha organitzat per seguir un itinerari de cinc sessions, amb l’objectiu d’abordar aquells àmbits imprescindibles alhora d’afrontar un procés de digitalització per part de les empreses en el context actual i tenint en compte les tendències de futur. En les seves tres primeres sessions s’ha  pogut tenir una visió integral i holística d’àmbits i aspectes clau a tenir en compte en un procés de transformació digital i tecnològica per a les PIMEs industrials, per adaptar-se als nous escenaris post COVID-19, altament tecnològics i connectats.

L’11 de març es celebrarà  la darrera sessió del cicle que comptarà amb la ponència per part d’EURECAT,  estarà centrada en conèixer els principals ajuts i subvencions en l’àmbit de la digitalització pera les PIMEs. Es poden fer les  inscripcions  a la web del Consell Comarcal.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail