Buscador per paraules clau
29 octubre 2020

El Consell d’Alcaldies fa seguiment de la situació epidemiològica i les mesures aplicades pel Govern per frenar l’expansió de la Covid-19

El Consell d’Alcaldies s’ha reunit aquest dijous fer seguiment de la situació epidemiològica a la comarca, junt amb el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez i la gerent de la regió sanitària Metropolitana Nord, Anna Aran. Durant la sessió el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha demanat la concreció del Pla d’Enfortiment a la Primària que es va presentar en la darrera trobada del passat 8 d’octubre.

També s’ha fet especial èmfasis en les mesures de prevenció dels treballadors i treballadores de les residències de gent gran i del Servei d’Atenció Domiciliària. Des del govern català s’ha indicat que s’han iniciat testos PCR preventius en ambdós col·lectius.

Des de la gerència de la regió Sanitària Metropolitana Nord s’ha incidit que la darrera setmana les dades epidemiològiques han empitjorat a la comarca i que s’ha incrementat la pressió hospitalària amb un creixement important del nombre d’ingressos i del nombre de pacients a les UCI. Davant aquest fet els hospitals estan reorganitzant espais i es preveu poder obrir nous llits d’UCI els propers dies.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail