Buscador per paraules clau
08 juny 2020

Només quatre escoles de la comarca han sol·licitat el Servei de transport escolar per determinats dies de la Fase 2 de confinament

Només 15 alumnes de la comarca utilitzaran el Servei de transport escolar en aquesta primera setmana de fase 2 de confinament a la comarca. És alumnat de tres centres de Terrassa i un de Rubí que utilitzaran el servei en dies concrets d’aquesta setmana i la vinent.

Seguint les indicacions del Departament d’Educació, el Consell Comarcal s’ha posat en contacte els darrers dies amb els centres educatius oferint la possibilitat de disposar del Servei de Transport Escolar pel seu alumnat que n’és usuari, coincidint amb l’obertura de centres en la fase 2.

Una vegada tancada la consulta als centres docents i feta proposta als Serveis Territorials, i rebuda la seva validació, s’han reactivat els serveis per a l’EMEE El Pi de Terrassa, del 8 al 19 de juny; l’Escola Crespinell de Terrassa pel dimarts 9 de juny; l’EMEE Fàtica de Terrassa pel dijous 11 de juny i l’Escola Joan Maragall de Rubí pels dies 12 i 19 de juny.

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail