Buscador per paraules clau
31 desembre 2018

En marxa diferents actuacions per despertar les vocacions industrials al Vallès Occidental

La Mesa de la formació pel treball, impulsada pels Consells de la Formació de Rubí, Terrassa i la Conca del Ripoll i Riera de Caldes, i pel Consell Comarcal, en la reunió celebrada el passat dia 14 de novembre, va concretar el desplegament d’algunes de les actuacions que el Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, posarà en marxa de forma transversal per despertar les vocacions industrials des de les diferents mesures del seu Pla d’Acció 2018-2019.

Les primeres activitats impulsades des de la Mesa de la formació són:

Abans de la finalització de l’any, ja són 3 als centres formatius de la comarca en els quals s’ha programat la  realització del taller durant els primers mesos del 2019, amb una previsió de 16 grups, majoritàriament de 4t d’ESO, i un impacte a 400 alumnes. Per a alguns d’ells també es realitzaran les vistes de descoberta.

Aquest conjunt d’actuacions vinculades a promoure les vocacions industrial són fruit de la diagnosi i demanda del conjunt d’agents del territori davant la necessitat de cercar professionals amb la qualificació adequada per fer front els canvis del nou model productiu industrial.

Podeu trobar més informació a l’apartat específic creat a l’apartat del Pacte de la web del Consell Comarcal

http://www.ccvoc.cat/consell-comarcal/serveis/desenvolupament-economic-local/pacte-per-la-reindustralitzacio-del-valles-occidental/vocacions-industrials-al-valles-occidental

Per a més informació sobre vocacions industrials, podeu contactar amb la Sra. YOLANDA ORDOÑEZ, (ordonezgy@ccvoc.cat,  93 727 35 34 ) de la Secretaria Tècnica del Pacte per la Reindustrialització.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail