Buscador per paraules clau
31 desembre 2018

Primers Ajuntaments en incorporar a les ordenances del 2019 la bonificació de rehabilització de naus en l’ICIO

En aquest últim trimestre de l’any 2018, en el procés de presentació i aprovació de les ordenances locals pel 2019, diferents ajuntaments ja han incorporat la proposta de la Taula de Fiscalitat Local del Vallès Occidental d’establir una bonificació compartida per a la bonificació d’un 95% per a la reconstrucció i rehabilitació de naus industrials obsoletes i en desús.

Alguns d’ells, com el de Castellbisbal i Sabadell, ja han fet pública aquestes millores i es sumen al municipi de Polinyà que la va incorporar l’any 2018. D’altres municipis, també l’han incorporat en l’aprovació pública inicial, com és el cas, de Sant Cugat del Vallès i Terrassa.

A mesura que es publiquin les ordenances finals des de la secretaria tècnica del Pacte es farà el seguiment dels canvis i millores incorporades del document general de recomanacions de la Taula de fiscalitat. Podeu trobar la informació publica dels ajuntaments que han fet difusió en els següents enllaços:

http://www.castellbisbal.cat/totes-les-noticies/lequip-de-govern-presenta-a-loposicio-la-seva-proposta-de-congelacio-dimpostos-per-al-2019.html

http://www.sabadell.cat/es/119-noticies-mun/118170-zoo-3504

Cal recordar que durant aquest segons semestre del 2018, des de la secretaria tècnica, s’ha facilitat als ajuntaments un material comú de difusió dirigit a les empreses industrials del seu municipi, amb una explicació i presentació de les bonificacions existents per a cadascun d’ells.

Finalment, cal destacar que a partir de les visites realitzades a diferents institucions per part de les delegacions del Grup Impulsor, s’ha posat de manifest la necessitat de treballar en la millora de mesures fiscals vinculades a l’economia circular i la indústria 4.0, avaluant l’impacte de les existents i valorant possibles noves incorporacions.

Per més informació respecte la mesura i, també, per enviar els canvis i millores incorporades per part dels ajuntaments us podeu posar en contacte amb la Sra. MÒNICA GIL, gilcmn@ccvoc.cat, telèfon 93 727 35 34 ext 309, de la Secretaria Tècnica del Pacte per la Reindustrialització

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail