Buscador per paraules clau
07 març 2018

El Consell Comarcal commemora el 8 de març per avançat atesa la convocatòria de vaga per demà

El Consell Comarcal ha celebrat avui dimecres els actes de commemoració del 8M en motiu de la convocatòria de vaga per demà. Els treballadors i treballadores han assistit a la xerrada que ha ofert a la seu comarcal l'escriptora sabadellenca Montse Barderi, que ha parlat sobre els mites de l'amor romàntic. També s'està confeccionant un mural a l'entrada del Consell, amb aportacions de tot el personal, per destacar el paper de dones que considerin importants per la seva vida.

El  mural també recull informació sobre la vaga feminista, les relacions igualitàries i altres temes relatius a les dones. El personal podrà penjar també les seves idees respecte el món que volen en relació a la igualtat.

L’escriptora sabadellenca Montse Barderi, ha parlat dels mites de l’amor romàntic i l’amor amb visió de gènere. En la seva trajectòria professional l’autora ha tingut una gran implicació en temes de gènere, i com a mostra el seu llibre “El amor no duele” que tracta sobre la llibertat en totes les formes d’amor.

L’acte ha finalitzat amb la lectura conjunta del manifest del 8 de març.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail