Buscador per paraules clau
25 gener 2018

Entitats de la xarxa Vallès Circular organitzen la jornada “Mapeig d’Economia Circular al Vallès Occidental” per promoure l’economia sostenible

Aquesta jornada té l’objectiu de crear un espai de col•laboració i registre de bones pràctiques d’economia circular i a la vegada generar noves idees per a l’impuls de noves propostes. Forma part d’una iniciativa simultània i global a nivell mundial que pretén identificar el major nombre d’experiències d’economia circular possibles.

La sessió consistirà en el mapeig d’activitats d’economia circular que es situïn al Vallès Occidental especialment o a l’entorn. Es compartirà informació sobre experiències més consolidades i experiències més recents en diferents sectors i àmbits, per tal que això serveixi per inspirar noves propostes i reforci l’evolució cap a la circularitat de la comarca. També es vol fomentar el networking entre tots els participants. La jornada es celebrarà el proper dijous 8 de febrer al Consell Comarcal del Vallès Occidental (Ctra. N-150, Km. 15) en horari de 15h a 18:30h.

Aquesta jornada va dirigida als representats de les entitats que van signar l’Acord Vallès Circular així com altres entitats que promouen l’economia circular. Així com a professionals i empreses de diverses disciplines, empreses de consultoria especialitzada, professionals de l’educació i la investigació i ONG i associacions professionals.

La iniciativa s’emmarca en el Circular Economy Mapping Week, una iniciativa impulsada pel Club d’Economia Circular (CEC) per multiplicar el registre d’exemples pràctics i l’impacte del coneixement d’experiències arreu del món. Des del Vallès Circular es promou la participació en aquest projecte per potenciar les activitats d’economia circular a la comarca i reforçar el posicionament del Vallès Occidental com a territori de referència en aquest camp.

El programa de la jornada i el formulari per fer la inscripció es poden consultar en aquest enllaç.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail