Buscador per paraules clau
28 setembre 2017

Avança la recollida de dades per a l’Estudi de Transport públic a la comarca del Vallès Occidental

Durant els mesos de setembre i octubre es realitzen a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental entrevistes entre diferents ajuntaments de la comarca i tècnics de la Direcció General de Transport i Mobilitat per tal de seguir recollint dades per a l’Estudi de Transport públic a la comarca. Aquestes reunions presencials completaran la recollida de dades que en un primer moment es va realitzar a través de diferents qüestionaris.

El Consell Comarcal cedeix l’espai per al bon desenvolupament de les trobades. Fins al moment hi han assistit els ajuntaments de Sant Quirze del Vallès,  Polinyà,  Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat , Sant Llorenç Savall ,Gallifa, Rellinars, Castellar del Vallès, Matadepera,  Vacarisses i Terrassa.

Durant el mes d’octubre es faran les reunions amb els ajuntaments de  Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola, Rubí, Castellbisbal, Ullastrell, Viladecavalls, Montcada i Reixac, Ripollet, Badia del Vallès, Barberà del Vallès,

En el transcurs de les reunions es contrasta la informació aportada pels ajuntaments i es plantegen les situacions actuals relacionades amb el transport públic a la comarca.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail