Buscador per paraules clau
26 gener 2017

En el marc de diferents programes d’ocupació es necessiten cobrir vacants de feina per una cadena de menjar ràpid ubicada a Terrassa, Sabadell i Rubí

En el marc dels programes FEM Ocupació per Joves i 30 PLUS es necessiten cobrir diferents vacants de feina per una cadena de menjar ràpid ubicada a Terrassa, Sabadell i Rubí. Els llocs a cobrir són: ajudant/a de cuina i atenció al públic, hoste/hostessa per atenció al públic i servei a taula, i diferents encarregats/des d’equip.

Els requisits per poder participar en el procés de selecció són diferents segons el programa d’ocupació. Els requisits que demana FEM Ocupació són tenir entre 18 i 29 anys i disposar de titulació d’ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mig .

D’altra banda, 30 PLUS busca aspirants majors de 30 anys amb menys nivell formatiu, en aquest cas, Graduat Escolar, estudis primaris o l’ESO.

Els requisits comuns que busquen tots dos programes d’ocupació per treballar a la cadena de menjar ràpid són: Tenir disponibilitat horària total ja que els torns són rotatius (matí-tarda-nit), parlar i escriure correctament en català i castellà, disposar de permís de conduir i vehicle propi, estar inscrit com a demandant d’ocupació a l’Oficina de Treball del SOC i tenir disponibilitat per treballar i formar-se de manera simultània.

Els candidats que superin el procés selectiu se’ls farà un contracte, com a mínim, de 6 mesos i rebran formació vinculada al lloc de treball, així com també orientació i acompanyament durant tot el procés. A més, tindran possibilitats de promoció interna dins l’empresa.

Els interessats en participar al procés de selecció poden enviar el  CV a: lgallardo@ccvoc.cat. Un cop rebut el CV el personal encarregat del Consell Comarcal es posarà en contacte amb els interessats.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail