Buscador per paraules clau
25 gener 2017

Es constitueix la Comissió d’Emergència del Consell Comarcal davant la possibilitat de nevades aquesta nit

Aquesta tarda s'ha constituit de forma preventiva la Comissió d’Emergència del Consell Comaracal formada per la gerència del Consell i diferents responsables tècnics/es dels serveis de Transport Escolar, Serveis Generals, Oficina d'Atenció Ciutadana i Comunicació. Aquesta comissió està fent el seguiment de la situació meteorològica i dels diferents comunicats del CECAT davant la possibilitat que calgui activar el Protocol d'actuació del servei de transport escolar si hi ha problemes a alguna carretera demà al matí. Avui el servei s'ha fet amb normalitat.

Aquest protocol estableix els mecanismes a seguir en cas que es produeixin nevades. Des d’ahir a la tarda, el Consell Comarcal està en contacte amb les empreses operadores del servei de transport escolar per tal de comunicar-los la situació de prealerta meteorològica i per tal que es prenguin totes les mesures preventives.

Durant el dia d’avui han caigut algunes nevades febles a punts concrets de la comarca, com a Sant Llorenç del Munt, però no s’han produiit nevades destacables. El servei de transport escolar s’ha pogut fer amb normalitat. 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail