Buscador per paraules clau
16 desembre 2016

39 joves de la comarca troben feina gràcies al Programa Integral INSERJOV@S VALLÈS

El programa, impulsat pel Consell Comarcal conjuntament amb altres entitats de la comarca, ha culminat aquest mes de desembre i ha anat adreçat a nois i noies d’entre 16 i 29 anys. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que ha tingut un any de durada, ha estat inserir als joves al món laboral o animar-los a reemprendre estudis inacabats.

Un total de 95 joves de 5 municipis de la comarca, han finalitzat el seu pas pel Programa Integral INSERJOV@S VALLÈS. Des del mes de gener fins a aquest mes de desembre els joves, d’entre 16 i 29 anys, han participat en accions formatives de diferents especialitats. L’objectiu d’aquesta iniciativa ha estat inserir als joves al món laboral o animar-los a reemprendre estudis, que per un motiu o altre no havien acabat. Dels 95 participants 39 ja han trobat feina i estan treballant amb un contracte laboral superior a 6 mesos. 

Els participants del programa han realitzat accions formatives de diferents especialitats que s’han cursat a 5 municipis de la comarca: Horticultura a Badia del Vallès, Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria a Barberà del Vallès, Perfeccionament Administratiu amb SAP a Rubí, Tècnic de gestió de programes per a foment de l’ocupació a Sabadell i Anglès nivell B1 a Terrassa.

Del total de joves inscrits al programa 20 han estat atesos i acompanyats per professionals del Consell Comarcal. Se’ls ha ofert un acompanyament personalitzat durant un any amb la finalitat d’orientar-los i millorar les possibilitats d’accedir al mercat de treball.

El Servei d’Ocupacio de Catalunya (SOC) ha finançat al voltant de 480.000 euros per tirar endavant el projecte. El programa, d’àmbit local, ha anat adreçat sobretots a joves que es troben en desavantatge social ja sigui perquè tenen una baixa formació acadèmica o perquè estan a l’atur i els costa trobar feina.

Durant l’acte de cloenda del programa, que ha tingut lloc a Terrassa aquesta setmana, el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Miquel Samper va lliurar un diploma  a cada jove participant per certificar el seu pas pel programa.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail