Buscador per paraules clau
25 novembre 2016

El Consell Comarcal s’afegeix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb accions per evitar residus a la feina

El personal del Consell Comarcal s’ha afegit avui a la commemoració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus que es celebra fins diumenge. Aquest migdia els treballadors i treballadores han pogut participar a dues accions, impulsades pel Consell i el Consorci per a la Gestió de Residus, amb l’objectiu de reduir els residus: un mercat d’intercanvi i un taller de decoració de tasses per evitar l’ús de gots de plàstic a la seu del Consell.

El Consell Comarcal s’ha compromès que en la propera licitació del servei d’aigua, prevista per a principis de 2017, inclogui la condició que els gots que s’utilitzin per a les fons d’aigua sigui de paper biodegradable. D’aquesta manera, s’evitarà la generació d’un residu plàstic.

Des del Consell es vol assumir el compromís que els treballadors i treballadores de la casa no fem ús d’aquests gots de paper –i que quedin per a les visites- i que cadascú disposi d’un recipient propi per a poder fer infusions, veure aigua, cafè, etc… És per això que des del Consorci de Residus s’ha obsequiat a tot el personal amb una tassa que cadascú ha pogut personalitzar en un taller realitzat avui. Les tasses s’han adquirit a l’empresa d’inserció laboral FUPAR de Terrassa. 

Avui també s’ha celebrat un petit Mercat d’Intercanvi en el qual el personal ha pogut aportar objectes que ja no utilitzen i intercanviar-los per d’altres que portaven els companys i companyes.

En aquest marc abans d’acabar l’any es posarà en marxa a la Intranet corporativa un Espai col·laboratiu. En aquest espai podrem tots i totes oferir objectes que no usem pel seu intercanvi.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail