Buscador per paraules clau
15 novembre 2016

10 joves de la comarca comencen a treballar al Consell Comarcal en el marc del Programa de Garantia Juvenil

Avui han començat a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental 10 joves menors de 30 anys que estaven a l’atur i inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Els joves treballaran durant sis mesos en règim de contracte de pràctiques a jornada completa a diferents departaments del Consell.

Un total de vuit joves són personal tècnic i dos són personal de suport administratiu. Estaran treballant com a tècnics i tècniques de suport als departaments de: Promoció Econòmica, Recursos Humans, Arxiu i gestió de documents, Comunicació i imatges, Serveis Generals i Serveis Econòmics. També es fa suport administratiu a l’àrea de Benestar Social i a l’Oficina d’Habitatge comarcal.

Els joves han estat rebuts aquest matí pel president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, qui els ha donat la benvinguda i els ha encoratjat a “treballar i aprendre al màxim en aquest període, que els permetrà conèixer l’administració local i adquirir experiència” en el seu àmbit formatiu.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil. El Consell Comarcal s’hi ha adherit per tal de promoure l’ocupació entre el jovent del Vallès Occidental.

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail