Buscador per paraules clau
11 novembre 2016

L’empresa DOVER de Barberà del Vallès ha contractat 25 joves en el programa Fem Ocupació per a Joves

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, acompanyat de l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Silvia Fuster, van visitar ahir al matí les instal•lacions de l’empresa DOVER de Barberà del Vallès, una empresa del sector de l’automoció que s’ha implicat activament en el programa Fem Ocupació per a Joves. DOVER ha contractat a 29 joves de la comarca amb estudis de Cicles formatius de grau mitjà relacionat amb aquest sector.

A la visita i la reunió de treball celebrada ahir al matí també hi van assistir el conseller  comarcal president de la Comissió Informativa de Promoció Econòmica i Polítiques d’Ocupació, Joan Carles Paredes, i la regidora d’Economia Social i de Proximitat i Ocupació de Barberà del Vallès, Sandra Ramos

Durant la visita es va fer balanç de l’experiència de col·laboració per part de l’empresa i del Consell Comarcal i també es va mantenir una trobada informal amb els treballadors contractats a través del programa Fem Ocupació per a Joves. Dels 29 joves contractats, 15 estan tutoritzats per l’Ajuntament de Sabadell i 14 estan tutoritzats pel Consell Comarcal. En aquest cas es tracta de joves de Ripollet, Cerdanyola, Vacarisses, Palau, Barberà, St. Quirze, St. Cugat, Polinyà, Badia, Sabadell i Terrassa.

Abans de la contractació es va fer una formació professionalitzadora de 150 hores. Aquesta formació va ser presencial, teòrico-pràctica, impartida per Eurecat, durant el mes de maig, a Cal Molins de Sabadell. Durant els mesos de maig i juny tots van ser contractats a l’empresa, amb un contracte de pràctiques de 6 mesos, prorrogable fins a 2 anys. Els primers 4 joves van començar a treballar el 30 de maig 5 i els altres 10 el 13 de juny.  Finalitzen els seus contractes a finals d’aquest mes i principis de desembre.

Troqueleria Dover és una empresa del sector de l’automoció ubicada a Barberà del Vallès des del 1979 que es dedica al disseny i la producció de components de l’automòbil.

Aquest és un projecte del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail