Buscador per paraules clau
06 octubre 2016

El Social Weekend Vallès fa créixer 10 projectes d’innovació social

El segon Social Weekend Vallès celebrat a Sant Cugat s´ha materialitzat en 10 projectes concrets, els quals poden ara presentar-se al tercer Concurs d’Idees innovadores per a reptes socials, junt amb d´altres emprenedors i entitats que desitgin participar-hi. Una quinzena de persones van participar durant el cap de setmana a les diferents sessions del Social Weekend Vallès, acompanyats de mentors i dels guanyadors de la darrera edició del concurs, que van explicar la seva experiència. Els i les participants van explicar les seves idees i es van treballar en grup per poder concretar-les en projectes concrets relacionats amb la innovació social.

El Social Weekend Vallès és una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Xarxa d´Innovació Social del Vallès amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Servei d´Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i la col•laboració de l´Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Sant Cugat Actiu. També han col·laborat Cal Temerari, la Xarxa d’Economia Social de Sant Cugat, Calidoscoop i LabCoop. Aquest projecte està finançat pel SOC en el marc del programa de projectes Innovadors i Experimentals.  

Concurs d’idees innovadores

Ara, aquests projectes es poden presentar a la 3a edició del concurs d’idees innovadores per a reptes socials. També s’hi poden presentar altres persones que, encara que no hagin participat al Social Weekend Vallès i que tinguin una idea en aquest àmbit. Es poden presentar: associacions, entitats i/o fundacions, ciutadans/es (emprenedors, desocupats,…), cooperatives i empreses, universitats i centres de recerca, i escoles de formació professional, altres anàlogues a les anteriors.

L’objecte de la convocatòria és identificar, fer emergir i accelerar la posta en marxa idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial.

Les propostes presentades cal que al concurs cal que estiguin vinculades al sector de l’economia social i solidària, proposin un model de gestió empresarial que fomenti la democràcia interna i la responsabilitat social amb el territori, incorporin elements innovadors ja sigui en la pròpia idea com en el producte, servei o procés, potenciïn i fomentin la cultura emprenedora, la participació i la creativitat i siguin possible concretar-les en projectes amb impacte econòmic directe o indirecte.

Tota la informació es pot trobar en aquest enllaç i el termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 24 d’octubre.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail