Buscador per paraules clau
26 febrer 2016

Es busquen joves amb idees per crear nous serveis de salut a partir de les tecnologies mòbils o les TIC

Aquest matí s’ha celebrat a Terrassa una jornada de divulgativa amb el títol “Open day salut i benestar 2.0”. Aquesta jornada ha estat el punt de partida d’un projecte d’emprenedoria jove destinat a persones d’entre 18 i 29 anys, amb formació professional o universitària i que estiguin a l’atur.

 Els joves rebran formació específica durant sis mesos i tutories de suport i acompanyament per crear un projecte en el sector de les tecnologies mòbils o de les TIC aplicades a l’àmbit de la salut.

El projecte, impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, l’Ajuntament de Terrassa i Euncet, està integrat dins del marc del Pla de Garantia Juvenil.  Vol ser una experiència pilot que ajudi a assentar les bases per donar continuïtat a futures iniciatives en aquest àmbit. Aquesta iniciativa compta amb el finançament públic del Fons Social Europeu, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el programa Catalunya Emprèn.

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, ha participat aquest divendres, juntament amb Joan Carles Paredes, conseller de Promoció Econòmica i Polítiques d’Ocupació del Consell Comarcal del Vallès Occidental, i Alfons Freixes, director Acadèmic de l’Euncet Business School, en l’acte d’obertura del projecte, celebrat al Qu4drant.0.

L’acte també ha comptat amb la taula rodona: “Una mirada al futur: les TIC i les Tecnologies mòbils en l’àmbit de la salut i qualitat de vida. Un tastet de projectes”, i amb una sessió del Mètode LEGO® Serious Play®.

Els joves interessats a participar al projecte poden demanar més informació al telèfon de l’Ajuntament de Terrassa: 93 739 70 00 (Ext. 4950), o bé via correu electrònic a l’adreça: qu4drant.0@terrassa.cat. També poden trucar al telèfon del Consell Comarcal del Vallès Occidental: 93 727 35 34, o enviar un correu electrònic a l’adreça: adel@ccvoc.cat.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail