Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

DINAMITZACIÓ AGRÀRIA

Recuperació de varietats locals

El patrimoni agroalimentari i gastronòmic és un actiu que parla de la identitat vallesana. 

Sent conscients de la importància de la transmissió dels valors lligats a l’agricultura, la ramaderia i l’artesania alimentària des del Consell Comarcal treballem per a la recuperació i la preservació de les varietats agrícoles que són pròpies i singulars de la comarca: la mongeta del Ganxet, el tomàquet Mandó, l’oliva becaruda, les varietats locals de vinya, entre d’altres.

En col·laboració amb el Banc de Llavors del Museu de Granollers, vetllem per la conservació i multiplicació de les varietats per tal de preservar-les i millorar-les. Podeu visitar el catàleg de llavors recuperades.

Més informació

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
21-11-2024

La Comunitat Vallès PAE intercanvia experiències sobre la gestió dels polígons industrials i les àrees de promoció econòmica urbana (APEU)

19-11-2024

El Consell Comarcal renova el seu compromís amb la UAB per fomentar l’emprenedoria i la innovació social

11-11-2024

3 empreses del Vallès Occidental participen al Gastronòmic Forum de Barcelona 2024

11-11-2024

El talent industrial desplega el seu potencial i reclama més orientació i ajuda a les PIMES en la 4ª Jornada “Vallès Industrial”