Buscador per paraules clau
18 juliol 2024

El 70% de la ciutadania ja ha abonat el rebut comarcal de tractament de residus

Fins el 17 de setembre encara està vigent el termini de pagament en voluntària del rebut comarcal de tractament de residus, que aquest any s’ha tramitat per primera vegada des del Consell Comarcal del Vallès Occidental a través de l’Organisme de gestió tributària de la Diputació de Barcelona. Aquest rebut el paga la ciutadania dels municipis de Rubí, Terrassa, Sabadell i Santa Perpètua de Mogoda, que no compten amb sistema de recollida amb identificació d’usuari. 

A dia d’avui, 18 de juliol, el percentatge de rebuts cobrats és  del 71,11%. Això són més de 183.000 rebuts d’un total de 257.401, és a dir, una recaptació que supera el 70%. La dada s’ha fet pública avui durant el transcurs de la sessió ordinària del Ple comarcal que té lloc aquesta tarda.

Inicialment el període de pagament el voluntària estava estipulat entre el 17 de maig i el 17 de juliol. El 25 d’abril la Comissió de Seguiment amb els ajuntaments va abordar la possibilitat d’allargar el termini, que d’acord amb la Diputació de Barcelona es va ampliar fins el 17 de setembre. Les properes setmanes també es farà una nova comunicació a les persones que en data 17 de juliol no hagin efectual el pagament, per tal de recordar com fer-ho i explicant l’allargament del termini. 

Així mateix, les persones que no  han domiciliat el rebut per aquest exercici ho poden fer l’exercici 2025 per una major comoditat, a la pàgina web de l’ORTG de la Diputació de Barcelona. 

Tota la informació relativa al rebut comarcal es pot trobar a la pàgina web del Consell Comarcal en l’enllaç: https://tractamentresidus.consellvallesoccidental.cat/ 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail