Buscador per paraules clau
29 maig 2024

Es constitueix la Comissió Tècnica Comarcal LGBTI+ per fomentar l’intercanvi de coneixements i impulsar actuacions a nivell comarcal

El divendres 24 de maig s’ha celebrat la primera trobada de la Comissió Tècnica Comarcal LGBTI+, en compliment de Pla Comarcal per a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere del Vallès Occidental. Aquesta Comissió vol ser un espai per fomentar la coneixença, l’intercanvi de coneixements i projectes, i el treball en xarxa del personal tècnic que treballa en l’àmbit LGBTI+ de la comarca. Així mateix també té com a objectiu impulsar línies de treball i actuacions a nivell comarcal.

En la primera trobada de la Comissió hi van participar un total de 17 persones referents de l’àmbit LGBTI+ o d’Igualtat del Consell Comarcal i dels municipis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Matadepera, Montcada i Reixac, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat i Terrassa.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental va aprovar, el març del 2023, el I Pla Comarcal per a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere al Vallès Occidental, que marca les prioritats polítiques en matèria de diversitat afectiva, sexual i de gènere i en la lluita contra les discriminacions per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere a la comarca. Aquest Pla preveu la creació d ela Comissió Tècnica Comarcal LGBTI+.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail