Buscador per paraules clau

Programes i Ajuts Generals

Pime sostenible 2024-Cambra de Terrassa

.

Entitat Gestió

Cambra Terrassa

Àmbit

Impuls pymes i millora competitivitat a través de la sostenibilitat.

Beneficiaris

Podran beneficiar-se d’aquests ajuts les Pimes, exceptuant aquelles empreses que operin en la producció primària dels productes agrícoles. A més, cal que tinguin una xifra de negoci mínima de 100.000 euros en l’última anualitat i que tingui el seu domicili social i/o centre productiu en algun dels municipis de la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Característiques i observacions

El Programa es materialitza a través de les següents accions de suport directe:

Diagnòstic Assistit en Sostenibilitat, que permetrà a la Pime analitzar el seu nivell de desenvolupament sostenible i les seves possibilitats de millora mitjançant l’estudi de la seva petjada de carboni, de l’ús eficient de l’energia, del desenvolupament del model d’economia circular, i de la implementació dels ODS
Ajuts econòmics per a la implantació de les solucions i millores detectades que es detallaran al Pla Personalitzat d’Implantació que tindrà en compte les característiques i el sector d’activitat de l’empresa.

Quantia

El cost elegible associat a la implantació dels plans d’acció serà variable en cada cas, amb un cost màxim de 7.490 euros per empresa. El percentatge màxim d’ajut a percebre per cada empresa serà del 40% sobre el cost elegible, per la qual cosa la quantia màxima de l’ajut per empresa serà de 2.996 euros.  

Termini

Fins 31 d’octubre de 2024

Convocatoria

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail