Buscador per paraules clau
03 maig 2024

Més de 2.300 alumnes de la comarca han participat aquest curs a les accions de sensibilització i tallers vinculats a la igualtat i a la prevenció de violències masclistes

Al llarg d’aquest curs 2023-2024 s’han dut a terme diferents activitats vinculades a la igualtat i ala prevenció de violències masclistes als centres educatius de la comarca. En total, més de 2.300 alumnes han participat en accions i tallers específics, emmarcats en la campanya “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”.

D’una banda s’han realitzat més de 30 tallers vinculats a la igualtat i a la prevenció de violències masclistes en els quals hi han participat més de 1600 alumnes. Es tracta dels tallers “Desmitificant l’amor romàntic”, “La comunicació afectiva: maneres de lligar…tot s’hi val?  i “L’apoderament femení i les noves masculinitats”.  En tots ells es treballa la igualtat des de diferents mirades i perspectives.

També s’han portat a terme un total de vuit Accions Piula a les hores del patí com a context educatiu on potenciar la participació al concurs i fer sensibilització. En aquestes dinàmiques obertes hi han participat més 700 joves. En aquest cas es tracta d’una acció de sensibilització on a través de diferents dinàmiques participatives es treballa de manera informal la reflexió crítica sobre la igualtat amb un mural participatiu i una dinàmica sobre l’iceberg de les desigualtats i les violències masclistes.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail