Buscador per paraules clau
25 octubre 2023

Tot a punt pel Congrés de Qualitat de l’Aire que es celebra dijous i divendres a Fira Sabadell amb més de 60 ponents

La tercera edició del Congrés de Qualitat de l’Aire, torna al seu format presencial i es celebra aquest dijous i divendres -26 i 27 d’octubre- a Fira Sabadell. Durant una jornada i mitja, amb 3 espais en paral·lel, zona d’exposició i networking i més de 60 ponents, vol afavorir la projecció dels diferents agents sectorials i donar suport a sinèrgies i aliances necessàries per enfortir i visibilitzar el sector de la gestió de la qualitat de l’aire.

Enguany el Consell Comarcal és coorganitzador del Congrés de Qualitat de l’Aire junt amb l’Ajuntament de Sabadell, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’AMB. El vicepresident quart i conseller de transició energètica, Andrés Medrano, participarà a l’obertura del Congrés a les 9:30 hores junt amb Eloi Cortes, 2n Tinent d’Alcaldessa i Regidor de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Sabadell; Janet Sanz, Vicepresidenta d’Acció Climàtica i Agenda Estratègica Metropolitana de l’AMB; Carlos Cordón, Vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB i Alcalde de Cerdanyola del Vallès; Mireia Boya, Directora General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya i Marc Serra, President delegat de l’AMB.

El Vallès Occidental ha estat la primera comarca de Catalunya a disposar d’un Pla Supramunicipal per a la millora de la qualitat de l’aire, incloent a tots els municipis de la comarca. En el Congrés es farà balanç de la implementació del Pla i per abordar la priorització d’accions a realitzar. També es presentarà la prova pilot que, en desenvolupament de Pla, el Consell comarcal ha promogut. Es tracta d’un estudi diagnòstic de la qualitat de l’aire en l’àmbit dels municipis de Badia i Barberà del Vallès mitjançant tècniques de modelització numèrica, que es presenta divendres 27 d’octubre en una de taules temàtiques d’aquest congrés.

Podeu trobar tota la informació de la tercera edició del Congrés de Qualitat de l’aire a l’espai web del certamen.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail