Buscador per paraules clau
23 octubre 2023

S’incorporen 16 persones que treballaran a sis ajuntaments de la comarca i a diferents àrees del Consell Comarcal

Avui dilluns han començat a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental un total de 16 persones en el marc de la nova edició del programa Treball i Formació 2023, de la Generalitat de Catalunya. Aquest programa té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur perquè puguin adquirir una experiència laboral i competències professionals a través de la formació, facilitant així una posterior inserció al mercat de treball.

Aquest matí, la gerent del Consell Comarcal, Núria Carrés, ha rebut a les persones que han començat la seva experiència laboral. Els contractes tenen una durada d’un any i incorporen també  90 hores de formació en temes transversals com són: Intel·ligència emocional, Office: Word, Excel, Access i Power Point i Internet, xarxes socials i dispositius digitals. La proposta de formació s’ha definit per tal que els coneixements adquirits siguin d’aplicació en el lloc de treball i especialment en el mercat laboral facilitant així l’ocupabilitat a la finalització del contracte.

Un total de nou persones treballaran com a agents cívics a sis municipis de la comarca: Sentmenat, Matadepera, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Sant Quirze del Vallès i Sant Llorenç Savall. Unes altres set persones treballaran com a auxiliars administratius/ves o tècnics/ques auxiliars de suport a diferents àrees del Consell Comarcal.

En aquesta ocasió el programa Treball i formació es destina a diferents col·lectius: majors de 52 anys, persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació i dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail