Buscador per paraules clau
05 octubre 2023

El Consell Comarcal del Vallès Occidental imparteix sessions formatives pel personal i els càrrecs electes en el marc de l’elaboració del nou Pla Comarcal d’Igualtat 2023-2026

Les sessions formatives formen part del curs "Feminismes i polítiques públiques", el qual consta de dues sessions: “Sessió evolució de les polítiques públiques d’igualtat” i “Sessió Igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral”, ambdues impartides per l'entitat Diversitas dins del marc d'elaboració del nou Pla Comarcal d'Igualtat 2023-2026. 

El dia 3 d’octubre van assistir a la primera sessió del curs els càrrecs electes (Sessió evolució de les polítiques públiques d’igualtat) i el 4 d’octubre ho va fer el personal del Consell Comarcal (Sessió Igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral).  

Durant la primera sessió adreçada als càrrecs polítics del Consell Coamrcal s’han abordat temàtiques diverses de l’àmbit feminista com ara la història dels feminismes i els seus corrents, així com l’evolució de les polítiques públiques d’igualtat, les quals van ser debatudes pels i les representants de diferents formacions polítiques que van participar en la formació. A més a més, es van debatre altres conceptes com la perspectiva interseccional, el gènere, l’ecofeminisme, el #metoo i la incorporació dels homes al moviment. 

Pel que fa a la primera sessió del personal del Consell Comarcal,  s’hi han tractat aspectes com la feminització de la pobresa, la divisió sexual del treball, la conciliació laboral, personal i familiar o la importància de les cures al món laboral. També es va abordar l’assetjament sexual com a punt molt important de desigualtat laboral. 

Està previst que properament se celebrin noves sessions formatives en aquest àmbit.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail