Buscador per paraules clau
02 octubre 2023

Prop de 700 visitants han gaudit del cap de setmana a Benvinguts a Pagès al Vallès Occidental

Es tracta d'una iniciativa que anualment ofereix una gran oferta de tallers i activitats de portes obertes a les diferents granges i obradors de Catalunya amb l'objectiu de donar a conèixer el dia a dia de la pagesia catalana.

Durant aquest cap de setmana, els productors i productores de tot Catalunya obren les portes a un públic cada any més ampli: que va desde el perfil familiar fins al sènior, foodie o jove.

Enguany, al Vallès Occidental es podia visitar la Formatgeria La Frasera, degustar plats elaborats als restaurants La Taverna del Ciri, al Restaurant Capicua i al Restaurant Masia Can Campanyà, o participar en activitats com ara la creació d’un hort urbà o descobrir la Collserola pagesa.

Algunes de les dades de participació que es recullen a les activitats organizados a la comarca són les següents: 200 participants al taller Rural de Collserola i 160 persones a la Formatgeria La Frasera.

Pel que fa a Catalunya, aquest any es calcula que la 8a edició de Benvinguts a Pagès la Festa ha acollit un total de 36.000 visitants. 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail