Buscador per paraules clau
21 setembre 2023

L’empresa de restauració col·lectiva Serunion s’afegeix al projecte de sostenibilitat alimentaria Recooperem i impulsarà l’aprofitament als seus menjadors amb la col·laboració del Consell Comarcal

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, s’ha reunit aquest migdia amb representants de l’empresa de restauració col·lectiva Serunion per tal de concretar la seva adhesió al projecte de sostenibilitat alimentària Recooperem. L’empresa, que ja participava en Recooperem vinculada a la participació d’algunes escoles, fa un pas més enllà i s’ha afegit al projecte com Empresa i iniciarà les accions per poder implementar l’aprofitament alimentari als centres que gestiona i per aplicar pràctiques de circularitat.

El projecte de sostenibilitat alimentària impulsat pel Consell Comarcal consisteix en iniciatives vinculades a la recuperació d’aliments en condicions per al consum humà tot creant nous models de circularitat dels residus i dels aliments ja sigui en l’àmbit d’acció social com també d’orientació social o de cerca de noves oportunitats de negoci i ocupació. L’objectiu del Consell Comarcal del Vallès Occidental és poder seguir expandint el projecte Recooperem i augmentar així els centres d’aprofitament involucrats.

L’empresa de restauració col·lectiva Serunion gestiona el menjador de 23 centres a la comarca, incloent espais de restauració en escoles, empreses i residències de gent gran. Serunion aposta per la defensa del medi ambient, en el un marc d’empresa èticament responsable (tant a escala social com mediambiental) que comparteix amb clients, proveïdors, entitats i col·laboradors en el desenvolupament de la seva activitat.

En aquest marc, l’ens comarcal i Serunion col·laboraran per impulsar accions que afavoreixin la sostenibilitat alimentària a la comarca del Vallès Occidental i que puguin ser replicades en altres territoris on l’empresa també té presència. En la reunió d’avui s’han iniciat els treballs tècnics per fer-ho possible, planificant estratègica i tècnicament les accions a dur a terme.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail