Buscador per paraules clau
05 juliol 2023

Cinc agents cívics treballaran als municipis de la comarca contractats pel Consell Comarcal en el marc del programa Treball i Formació 2023

Avui s’han incorporat a la plantilla comarcal cinc persones que treballaran a cinc ajuntaments de la comarca, contractats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. La seva contractació s’emmarca en la nova edició del programa Treball i Formació 2023, de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, perquè puguin adquirir una experiència laboral i competències professionals a través de la formació, facilitant així una posterior inserció al mercat de treball.

Les cinc persones contractades treballaran com a agents cívics a 5 municipis de la comarca: Castellbisbal, Sant LLorenç Savall, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. En cada municipis faran tasques determinades pels ajuntaments, fent suport a les accions de civisme i de convivència. Els contractes tenen una durada d’un any i incorporen també  80 hores de formació en temes transversals com són: Intel·ligència emocional, Office: Word, Excel, Access i Power Point i Internet, xarxes socials i dispositius digitals.

Aquest matí, les persones que s’han incorporat a la feina han estat rebudes per la gerent del Consell Comarcal, Núria Carrés. En aquesta ocasió el programa Treball i formació es destina a tres col·lectius: majors de 52 anys; persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació i dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades.

El proper mes d’octubre s’incorporaran al Consell Comarcal 17 persones mes en el marc del programa Treball i Formació que treballaran a altres municipis de la comarca i a diferents àrees de l’ens comarcal.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail