Buscador per paraules clau
29 juny 2023

Obert el període d’inscripcions per participar en els Premis Eines 2023 on s’escolliran els millors projectes d’innovació i transformació social

L'edició Premis eines 2023 es convoca en el marc del conveni de col·laboració entre l'UAB, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i el municipi de Mollet del Vallès, amb l'objectiu d'apropar els àmbits de la universitat i la societat amb el compromís de desenvolupar activitats divulgatives, com ara, el lliurament d'aquests premis.

L’objectiu és incentivar les activitats d’emprenedoria, innovació i transformació social des de l’Economia Social i Solidària. Els premis se situen en tres àmbits territorials: àmbit català, àmbit vallesà, i àmbit local molletà.

Es poden presentar projectes en dues categories: projectes de transformació social incipients o de nova creació (antiguitat inferior a 3 anys) i projectes de transformació social consolidats (antiguitat de 3 anys o superior).

Les línies d’actuació dels projectes presentats als Premis Eines 2023 hauran d’emmarcar-se com a mínim en un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Assemblea General de Nacions Unides.

El període de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 16 de juliol de 2023. La resolució de la convocatòria es farà pública el 17 d’octubre de 2023 a la cerimònia que tindrà lloc al Teatre Municipal Can Gomà de Mollet del Vallès, així com a través dels diferents canals de difusió de la UAB i de les entitats col·laboradores.

Per la presentació de candidatures i més informació accediu al següent enllaç.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail