Buscador per paraules clau
28 juny 2023

S’obren inscripcions per a una nova edició de Benvinguts a Pagès La Festa, la gran cita de la pagesia catalana

L'edició d'enguany se celebrarà el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre. Durant aquest cap de setmana, els productors/es de tot Catalunya obren les portes de les seves granges i obradors i mostren el treball i tasques del seu dia a dia amb els visitants. El Consell Comarcal del Vallès Occidental, mitjançant el programa Xarxa Productes de la Terra, col·labora amb aquesta iniciativa donant suport als productors i difonent la gran festa de la pagesia a la comarca.

Fins el 28 de juliol estan obertes les inscripcions perquè les diferents explotacions, allotjaments i activitats agroalimentàries s’apuntin i tinguin l’oportunitat de promocionar les seves instal·lacions. L’any passat al Vallès Occidental prop de 400 visitants van participar en alguna de les activitats.

Nascut el 2016 arran de la candidatura de Catalunya per la Regió Europea de Gastronomia, Benvinguts a Pagès és un projecte que pretén posar en valor la feina de la pagesia catalana. Es tracta d’una iniciativa que ens permet apropar-nos als orígens d’allò que mengem i saber qui hi ha darrere dels aliments que configuren els nostres plats, així com permetre la compra directa de productes de proximitat.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail