Buscador per paraules clau
10 febrer 2023

El Consell Comarcal està elaborant el nou Pla de Polítiques de Gènere del Vallès Occidental (2023-26)

Els treballs per a elaborar el nou Pla de Polítiques de Gènere del Vallès Occidental (2023-26) estan en marxa. El document té com a objectiu general treballar en favor de la igualtat entre dones i homes i incidir i transformar els eixos de desigualtat que persisteixen a la nostra comarca des d’una mirada que creua les diferents opressions per motius de diversitat afectiva, sexual, origen, edat, classe social, etc.

El Pla busca la igualtat real i efectiva  i vol contribuir així al foment de la igualtat d’oportunitats i tracte, atenent a una perspectiva de coresponsabilitat comunitària i millora social, de la qual tothom se’n senti partícip.  

El 9 de febrer s’ha realitzat una trobada entre personal tècnic dels ajuntaments de les poblacions menors de 20.000 habitants i entitats que treballen en l’àmbit de la igualtat i feminismes en els diversos territoris de la comarca. S’ha generat un espai de detecció i debat sobre les potencialitats i mancances del territori en matèria d’igualtat i aplicació de la perspectiva de gènere.

Per a la realització del Pla es contempla dur a terme una segona trobada amb els ajuntaments de les poblacions de més de 20.000 habitants i entitats del territori, per tal d’anar construint aquesta diagnosi que permeti desenvolupar el futur Pla d’abast comarcal.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail