Buscador per paraules clau
20 octubre 2022

El Consell Comarcal dóna suport a 10 persones en el procés d’acreditació de competències del sector d’automoció

Aquest dimecres ha tingut lloc la sessió informativa del procés d’acreditació de competències professionals de persones provinents del sector de l’automoció de la comarca. El Consell Comarcal del Vallès Occidental està habilitat per l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professional de Catalunya com a centre d’informació i assessorament.

Aquest procés d’acreditació competencial es basa en un assessorament especialitzat, assistència tècnica i orientació individualitzada a totes les persones que ho necessitin. Així, des del Consell Comarcal del Vallès Occidental es dissenyen plans de suport i orientació específics per a cada persona segons les seves característiques.

En aquest procés, també es fomenten processos de reskilling en altres sectors i àmbits productius de creixement industrial, per tal que aquestes persones tinguin totes les competències acreditades, així com també que la seva experiència professional en qualsevol sector quedi documentada. És un procés obert a tothom, provinent de qualsevol sector industrial i totalment subvencionat.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla de suport a la reconversió del sector de la fabricació de l’automoció que s’està desenvolupant a la comarca amb el suport de la Diputació de Barcelona, i que actualment està desenvolupant altres actuacions de suport a les persones desocupades del sector, com el Curs formatiu d’habilitats verdes i digitals realitzat amb EURECAT.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail