Buscador per paraules clau
13 octubre 2022

El Consell Comarcal ofereix formació en digitalització gratuïta per a persones i negocis a vuit municipis del Vallès Occidental

Durant els mesos d’octubre i novembre s’oferiran diferents sessions de formació gratuïtes per a persones i negocis a vuit municipis del Vallès Occidental: Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. Aquesta actuació s’emmarca en el projecte Treball, talent i tecnologia, impulsat per la Diputació de Barcelona per abordar la reactivació econòmica i social dels municipis de la província.

Aquest projecte ofereix eines per millorar la competitivitat i l’ocupabilitat especialment lligada a activitats comercials, de restauració i de serveis que posin la mirada en la salut i la qualitat de vida, la sostenibilitat i l’oci i el turisme, posant l’èmfasi en la transició digital. Fins el setembre de 2022 han participat en accions d’assessorament 117 negocis, 49 en formació. I s’ha iniciat el suport a la millora de competències digitals amb 58 persones.

Durant els mesos d’octubre i novembre de 2022 es proposa un paquet de tallers específics de formació.

D’una banda es proposa formació per a negocis per adaptar-se a la transformació digital amb formació dels responsables i del personal que hi treballa, per utilitzar cada vegada més i millor els recursos digitals existents: gestionar comandes en línia, guanyar visibilitat a Internet, fidelitzar i oferir serveis complementaris a la clientela… En aquest cas les inscripcions es poden fer en aquest formulari.

D’altra banda es proposa formació per a persones que vulguin guanyar habilitats digitals per millorar el currículum i, per tant, les possibilitats de trobar o millorar a la feina. Les inscripcions per a les persones interessades es poden realitzar en aquest formulari.

En el marc del projecte, a més de la formació, les persones o negocis participants tindran el suport d’una agent de capacitació i dinamització digital per a fer consultes o tenir acompanyament alhora de posar en pràctica nous recursos.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail