Buscador per paraules clau
11 octubre 2022

El Consell Comarcal ofereix assessorament a productors i elaboradors artesanals per a desenvolupar estratègies i accions de negoci. Ja podeu sol·licitar el suport

En el marc del programa Xarxa Productes de la Terra, el Consell Comarcal ofereix de nou a productors i elaboradors artesans de la comarca un assessorament professional per a desenvolupar estratègies i accions de negoci. S’ofereix a les empreses del programa Xarxa de Productes de la Terra del Vallès Occidental un assessorament de 8 hores individual, presencial i online, i gratuït. L’inici dels assessoraments serà aquest mes d’octubre i finalitzarà a finals de desembre d’aquest 2022.

L’assessorament professional vol ajudar a productors i elaboradors de la comarca a poder desenvolupar el seu negoci. Per això s’aborden estratègies per a poder potenciar les vendes, com innovar, com millorar el posicionament i com fer un pla financer o d’acció comercial. En finalitzar l’assessorament individualitzat es lliura un informe final, un pla d’acció i documentació d’interès.

Els assessoraments començaran a finals d’octubre i es poden sol·licitar al servei de Turisme, al correu  info@turismevallesoccidental.cat o bé trucant al 93 727 35 34. 

La Xarxa Productes de la Terra

La Xarxa Productes de la Terra és una agrupació voluntària de 12 ens locals d’àmbit supramunicipal impulsada per la Diputació de Barcelona l’any 2010 que agrupa més d’un miler d’empreses productores i elaboradores de productes alimentaris de qualitat de la demarcació de Barcelona. L’objectiu principal de la Xarxa és enfortir aquest teixit empresarial, per tal que les empreses siguin més competitives i sostenibles, i els territoris més atractius i de qualitat.

El Consell Comarcal, mitjançant aquest programa, dona suport a les empreses de la comarca en àmbits com la gestió empresarial, els processos productius, la comercialització o la cooperació entre empreses, entre d’altres.

A més, la Xarxa ha elaborat una llista de 55 productes singulars, que tenen unes característiques pròpies i excepcionals sovint arrelats a una comarca o territori molt concret. En el cas del Vallès Occidental, hi trobem la botifarra terregada, el tomàquet Mandó de Collserola, l’oli becarut, les cols brotonera i de paperina, els vins del Vallès i per descomptat la Mongeta del Ganxet.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail